Dublētais T
|
|
DoubleT | Datums: Thursday, 2009-01-22, 8:39 AM | Message # 1 |
Jauninjais
Grupa: Users
Posti: 2
Reputācija: 0
Statuss: Offline
| 1. Toms 2. 19 3. Kuldīga 4. kādi 4 gadi būs tā active mode bet pirms tam visādi e-cafe and so on ... 5. iešaut kādam tā ka viņš vairs nepieceļas ;DDD 6. protams ;D čau Koz ;DD 7. nu karoč es ar nezin ja pat huj nezin ;[[
|
|
| |
LeiTo | Datums: Thursday, 2009-01-22, 1:24 PM | Message # 2 |
Legally™
Grupa: Administrators
Posti: 51
Reputācija: 1
| pieteikums jau pa visiem 100 patika bet nu es nez.... es neitraals, jo neesi maniits vsp nekur.... pirmo reizi redzu .... + atkal ir tas, ka no Kuldīgas un pazīst vienu legālo .... lai citi izsaka savas domas
Da_2D
|
|
| |
AscoTT | Datums: Thursday, 2009-01-22, 3:20 PM | Message # 3 |
Legally™
Grupa: Moderators
Posti: 18
Reputācija: -1
| es ar nezinu, kas tu esi , un kaa ta nu buus..... vareejis taa siikaak pastaastiit par sevi kas, kaa, ko, kur..
|
|
| |
DoubleT | Datums: Thursday, 2009-01-22, 11:31 PM | Message # 4 |
Jauninjais
Grupa: Users
Posti: 2
Reputācija: 0
| Čau mani sauc Toms, man ir 19 gadu meklēju meiteni 90-60-90 ;DD tā apm.?? ;DD ko manteikt.? 4iD DD2 kkādu gadu apm. biju admins tad apnika pokemonu pārbirums tagad īpaši pa pubiem neņemos bet adminēju CTTS ķip arī DD2 ;]] mīļākais hobijs -iešaut tev galvā čau mazie zaķīši rakstiet man :* LuW Ya SaWljE* ;DDD Pievienots (2009-01-23, 0:31 Am) --------------------------------------------- + uzmaukšu jums norm webu ja vajag ;DDD
|
|
| |
LeiTo | Datums: Friday, 2009-01-23, 12:37 PM | Message # 5 |
Legally™
| nu skaidriite ---> mans anti reason ---> paaraak nenopietns, apniik adminet tieshi buutu vairaak jaanonjemas ar tiem pokemoniem webs jau ir normaals... top arii origjinaals, taka tavu help nevajadzees :P
Da_2D
|
|
| |
LiBriX | Datums: Friday, 2009-01-23, 2:06 PM | Message # 6 |
Legally™ CM
Posti: 65
Reputācija: 4
| Es grib dzirdeet ko teiks pats mongrels, ja jau paziist, tad jau zin kas un kaa !
|
|
| |
mongrel | Datums: Friday, 2009-01-23, 10:18 PM | Message # 7 |
Legally™
Grupa: Moderators
Posti: 43
Reputācija: -1
| :D nu vo jaa, 4alis jau cepur nost vinjsh ir.. Bet vai gribu redzeet ka Legally's tm biedru nu hz.... Bet nu esmu neitraals, jo ja vinjs buutu arii - nekas launs nebutu ja pareizi atceros spelet mak, idiots nav, unnn ko lai saka , tomer palikshu neitraals.. piedod Draugs
|
|
| |
LeiTo | Datums: Saturday, 2009-01-24, 3:26 AM | Message # 8 |
Legally™
| karo4 lieta sleegta ja jau pats mongrels paliek neitraals... visi taadi bija, taatad nezin ko ar tevi dariit... un taa kaa es anti, tad piekaap pie mums veelaak un ja buushu tevi pamaniijis kkur speeleejam, tur kur es esmu tad buus ok ... nenjem pie sirds closed!!!
Da_2D
|
|
| |